Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
RS scan

RS Scan - Utvidet fotanalyse

Vi er opptatt av å gi deg en best mulig veiledning basert på dine løpe- og treningsvaner, din erfaring, samt til din fotstilling og løpeteknikk. På Löplabbet Oslo sentrum tilbyr vi RS-Scan som kan være med på å gi enda mer detaljert info om din fotstilling og biomekanikk - sammen med vår vanlige test og ikke minst den viktige kundesamtalen.

Steg 1
Tilleggstesten vi tilbyr ved hjelp av fotanalysen footscan® starter helt likt som testen alltid gjør på Löplabbet; Vi trenger å vite litt om deg og dine treningsvaner. Er du nybegynner som skal begynne å løpe eller er du allerede i gang? Hvor lenge har du løpt? Hvor ofte og langt løper du? Har du vært skadet eller har du vondt noe sted? Ser du etter løpesko til mengdetrening eller raske turer og intervaller – til terreng eller asfalt?

Steg 2
Vi begynner med at du stiller deg på trykkplaten hvor scanningen foregår, barbent. Det gjør vi for å få et bilde av hvordan fotavtrykket ditt ser ut. Ved hjelp av scanningen ser vi tydelig hvordan du belaster føttene.

RS scan

Steg 3
Neste steg er at du går/løper over platen. Her ser vi tydelig hvordan du lander i steget ditt, hvordan foten beveger seg og og hvor foten får mest trykk når du lander.

RC scan

Steg 4
Vi tar også alltid med opplysningene vi får i vår "vanlige" test med speilkassen og testløping på tredemøllen for å se litt mer på teknikken din. Les mer om hvordan dette foregår her.

Med begge testene i bakhodet har vi et svært godt utgangspunkt for å kunne anbefale sko som vil passe deg. Som en ekstra test lar vi deg også løpe med skoene på trykkplaten, sånn at vi kan ettersjekke at skoen gjør det den vil at vi skal gjøre for foten og steget ditt.

Ønsker du kun fotanalyse koster dette 300 kr, kjøper du sko hos oss får du testen gratis.

Booking RS-fotanalyse