Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Løpesko på tredemølle

Våre tjenester

På Löplabbet er vi opptatt av av du som løper har det utstyret som passer deg, og ditt løpesteg - vi kaller det trygg treningsglede! Alle våre butikker gjennomfører testen vår, Löplabbet testen, slik at du skal være trygg på de skoene du kjøper hos oss er riktig for deg. I tillegg har flere av våre butikker andre tjenester. Hvilke butikker som tilbyr hva finner du i oversikten under.

Löplabbet testen

Vi på Löplabbet tar ikke lett på å anbefale sko, det er tross alt det vi brenner for. Vi vil vite hva slags løper du er, om treningsvanene dine, og om du har vært skadet. Vi sjekker fotstilling og 3D-skanner som gir oss nøyaktige mål på lengde og volum. Deretter tester vi deg på tredemølle for å se på helheten - hva som skjer fra hoften og ned, og hvordan hele løpesteget ditt er. Slik at du kjøper sko som er riktige for deg.

Slik tester vi deg

Teknikkurs

Enkle styrkeøvelser og en løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt, gir både skadeforebyggende og mer effektiv løping. Vi lærer deg hvordan! Kurset passer for alle som synes løping er gøy og som ønsker inspirasjon og tips for å forbedre sin løpeteknikk og bli sterkere - samtidig! Alle våre butikker nye kurs hver vår og høst.

Bli med på kurs!

Gratis løpetrening med Löplabbet!

I Oslo, Drammen, Tønsberg, Bergen, Stavanger, Kristiansand og på Lørenskog arrangerer Löplabbet fellestreninger for deg som vil trene sammen med andre, bli kjent med flere løpeentusiaster samt få gode tips om treningslære og løpeteknikk. Fellestreningen består av en variasjon av ulike løpeøkter med intervall og små drypp av styrketrening. Treningen er åpen for alle og kan enkelt tilpasses ditt nivå.

Les mer om fellestreningen

Såletilpasning

Ortopediske såler kan bidra til å lette på smertefulle trykkpunkter. For deg som har problemer kan en spesialtilpasset såle gjøre en stor forskjell i hverdagen. Vi bruker en 3D-skanner til å finne den optimale balanse- og trykkfordelingen for føttene dine. Etter å ha skannet føttene dine, får vi viktige data som vi sender til Klaveness, slik at det lages en såle som er spesielt tilpasset deg og dine føtter. Tjenesten tilbys på Löplabbet Oslo sentrum, Sandvika, Ski, Bergen og Trondheim sentrum.

Spesialsåler fra Klaveness

Laktattest

Hvor fort du løper på melkesyreterskel, er avgjørende for hvordan du vil prestere i løp. Löplabbet Oslo sentrum, Bergen og Trondheim tilbyr profesjonell test av din melkesyreprofil.

Les mer om testen

Fysioterapi

Smerter eller skader ved løping? I samarbeid med fysioterapeut Klas Eliasson tilbyr Löplabbet fysioterapi i Oslo sentrum.
Med dybdekunnskap om muskel- og skjelettplager, samt mosjons- og idrettsskader, vil han sammen med deg, finne en behandling og gi deg aktive øvelser, samt treningsveiledning.

Les mer

Test av løpsøkonomi

Hvilken konkurransesko har størst positiv effekt på din løpsøkonomi? Denne våren kan du ta med deg din egen skopark og få testet det på Löplabbet Oslo sentrum og Löplabbet Lade.

Les mer

Teknikkanalyse

Løp energismart! Löplabbets teknikkanalyse er et tilbud på Löplabbet Oslo sentrum til deg som ønsker å få mer ut av løpingen, uansett hvilket nivå du er på. Gjennom teknikkanalysen kan vi sette fingeren på hva du kan gjøre annerledes for å oppnå en bedre teknikk og løpe mer økonomisk.

Teknikkanalyse med Motion Metrix

RS-Scan

På Löplabbet Oslo sentrum tilbyr vi RS-Scan som kan være med på å gi enda mer detaljert info om din fotstilling og biomekanikk, som selvsagt blir kombinert med Löplabbet testen og viktige samtale med deg som løper.

Les mer om utvidet fotanalyse

Pigging av sko

Ved å skru pigger inn i et par av de vanlige løpeskoene kan du fortsette å løpe utendørs i favorittskoene dine, selv om det er snø og is. Alle våre butikker tilbyr pigging av sko, kr 250,-

Pigg favorittskoene dine