Bli med på teknikkurs i høst!

Vi kan gi deg nyttige tips om teknikk mens vi har deg på tredemølla, men for en skikkelig innføring i effektiv løpeteknikk anbefaler vi et av våre kurs. Vi har kurs hver vår og høst i alle våre butikker.

En naturlig løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt gir både mer effektiv og skadeforebyggende løping. Vi lærer deg hvordan. 

Kurset gir deg en praktisk innføring i hva effektiv løpeteknikk er. Passer for alle som synes løping er gøy og som ønsker inspirasjon og tips for å forbedre sin løpeteknikk. 

Er vi skapt for å løpe? Og hva er effektiv løpeteknikk?

Vi gir deg en grundig innføring i hvordan vi, gjennom mange millioner år med evolusjon, er skapt for å løpe. Vi forklarer hvordan kroppens skjelett, sener, ligamenter og muskler spiller sammen for å drive oss framover når vi løper, og hvordan vi på best mulig måte kan ta i bruk den potensielle energien som ligger i kroppens sener for å bevege oss mest mulig økonomisk når vi løper. Ingen kan endre sin måte å løpe på over natten. Vi gir deg gode tips for hvordan du skal gripe dette an for å få varig effekt av kurset.

Slik foregår kursene:

Etter en kort oppvarming tar vi deg gjennom instruksjon og øvelser for fire basiselementer for effektiv løpeteknikk: frekvens, positur, armbruk og benbruk. Etter dette gjennomføres en intervalløkt hvor du får direkte feedback på hvert teknikkelement for hvert løp. Avslutningsvis går vi gjennom noen styrkeøvelser for løperen, samt at det blir tid for spørsmål og en oppsummering. Teorien du trenger for å forstå hva vi snakker om får du i løpet av de praktiske øvelsene. 

  • Hvor: Alle Löplabbets butikker. 
  • 10 plasser på hvert kurs.
  • Tid: 75 minutter
  • Pris: 500 kr

Kurskalender høst 2016:

Booking

Trykk på butikken der du ønsker å ta et teknikkurs og du tas videre til bookingsiden:

Kontaktinfo til alle butikkene våre finner du her.

RELATERT KUNNSKAP
Løpeteknikk
Naturlig løping
Løpeteknikk
Hva er dropp?
Løpeteknikk
Ta tåhev!

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.