Ta vare på puppene når du løper!

Før eller siden begynner alle bryst å henge, det sørger tyngdekraften for. Men løper du uten skikkelig støtte, så skjer det tidligere enn nødvendig.

Løping er dessverre en av de aktivitetene som belaster brystene aller mest. Derfor trenger alle jenter en god sportsbh når de løper.

Under løping beveger brystene seg i et 8-tallsformet mønster, både opp og ned, fra side til side og fram og tilbake. Bruker du A-cup kan bevegelsen bli opp til 4 cm, og bruker du G-cup kan brystene bevege seg hele 14 cm.

 

Viktigheten av en god sportsbh from Löplabbet Norge on Vimeo.

Skadene kan ikke repareres

Dette er både ubehagelig, til tider smertefullt og dessuten skader det brystene dine på en måte som ikke er reversibel. Kvinnebryst er ikke laget av muskler som kan trenes, men består av bindevev som strekkes når det belastes.

Kvinnebryst er ikke laget av muskler som kan trenes, men består av bindevev som strekkes når det belastes.

Det eneste som hjelper er en bh som reduserer denne bevegelsen maksimalt. Verken vanlige bh-er eller sportsbh-er som ikke er laget for løping er til særlig hjelp. Det eneste som virkelig fungerer er en bh som er laget nettopp for å dempe denne 8-tallsbevegelsen når du løper.

Shock Absorber Run er en av våre mest populære modeller. Her er den i sesongens farge.

Bruk en bh som er laget for løping

Shock Absorber lager bh-er for ulike typer aktiviteter, og de som er laget for løping reduserer bevegelsen med hele 78 %, en vanlig bh bare 38 %. Stoffet i bh-en er vevd slik at det ytterste materialet er elastisk mens det innerste ikke er det. Det gir en bh som både er komfortabel mot huden og som gir maksimal støtte.

Og selvsagt har den alle de egenskaper et plagg laget for intensiv trening skal ha, slik som god svettetransport, komfort og gode muligheter for justering av passform. Se våre sportsbh-er fra Shock Absorber i nettbutikken. 

2 for 1 i oktober
I oktober har vi 2 for 1 på alle sportsbh fra Shock Absorber. Tilbudet gjelder både i butikkene våre og i nettbutikken. Ønsker du å handle på nett må du være klar over at vi trekker fra rabatten manuelt. Det vil si at du gjennomfører kjøpet som om du handler to bh'er, men vi belaster deg bare for den dyreste bh'en når vi ekspederer ordren.
RELATERT KUNNSKAP
Produkttester- og omtaler
Test: Vinterpiggsko

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.