Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Våre butikker

Löplabbet Oslo Sentrum

Löplabbet Oslo Sentrum

I Pilestredet ligger vår første og største butikk som åpnet i 1987. Löplabbet Oslo sentrum tilbyr flere ulike tjenester, som laktattest, teknikkanalyse, såletilpasning og RS-scan. I 2020 startet Anton Willard som butikksjef. Han har lang erfaring fra sportsbransjen, og er ivrig mosjonist som helst tar løpeturen i skogen.

Adresse
Pilestredet 7, 0180 Oslo
Telefon
924 35 371
Åpningstider
  • Mandag: 10 - 19
  • Tirsdag: 10 - 19
  • Onsdag: 10 - 19
  • Torsdag: 10 - 19
  • Fredag: 10 - 19
  • Lørdag: 10 - 17
  • Søndag: Stengt

Tjenester i vår butikk

løpesko på tredemølle

Löplabbet testen

Vi på Löplabbet tar ikke lett på å anbefale sko, det er tross alt det vi brenner for. Vi vil vite hva slags løper du er, om treningsvanene dine, og om du har vært skadet. Vi tester deg på speilkasse og tredemølle for å se på helheten - hva som skjer fra hoften og ned, og hvordan hele løpesteget ditt er. Slik at du kjøper sko som er riktige for deg.

Sporty gutt løper

Teknikk- og styrkekurs

Enkle styrkeøvelser og en løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt, gir både skadeforebyggende og mer effektiv løping. Vi lærer deg hvordan! Kurset passer for alle som synes løping er gøy og som ønsker inspirasjon og tips for å forbedre sin løpeteknikk og bli sterkere - samtidig! Vi har nye kurs hver vår og høst.

Mann behandler legger

Fysioterapi

Smerter eller skader ved løping? I samarbeid med fysioterapeut Klas Eliasson tilbyr Löplabbet fysioterapi i Oslo sentrum.
Med dybdekunnskap om muskel- og skjelettplager, samt mosjons- og idrettsskader, vil han sammen med deg finne en behandling, og gi deg aktive øvelser samt treningsveiledning.

Mann løper utendørs på brygge

Laktattest

Hvor fort du løper på melkesyreterskel, er avgjørende for hvordan du vil prestere i løp. Löplabbet Oslo sentrum, Bergen og Trondheim tilbyr profesjonell test av din melkesyreprofil.

Dame løper langs bygning

Teknikkanalyse

Løp energismart! Löplabbets teknikkanalyse er et tilbud til deg som ønsker å få mer ut av løpingen, uansett hvilket nivå du er på. Gjennom teknikkanalysen kan vi sette fingeren på hva du kan gjøre annerledes for å oppnå en bedre teknikk og løpe mer økonomisk.

Dame tar seg til øm fot

Såletilpasning

Ortopediske såler kan bidra til å lette på smertefulle trykkpunkter. For deg som har problemer kan en spesialtilpasset såle gjøre en stor forskjell i hverdagen. Vi bruker en 3D-skanner til å finne den optimale balanse- og trykkfordelingen for føttene dine. Etter å ha skannet føttene dine, får vi viktige data som vi sender til Klaveness, slik at det lages en såle som er spesielt tilpasset deg og dine føtter.

løpesko

RS-Scan

På Löplabbet Oslo sentrum tilbyr vi RS-Scan som kan være med på å gi enda mer detaljert info om din fotstilling og biomekanikk, som selvsagt blir kombinert med Löplabbet testen og viktige samtale med deg som løper.

Dame og mann med løpesko vinter

Pigging av sko

Ved å skru pigger inn i et par av de vanlige løpeskoene kan du fortsette å løpe utendørs i favorittskoene dine, selv om det er snø og is.