Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Våre butikker

Löplabbet Drammen

Löplabbet Drammen

Löplabbet har vært i Drammen siden 2006. Isa Heggedal startet i 2009, og ble butikkleder i 2023. Hun har lang erfaring som orienteringsløper og har et godt team med løpere på alle nivåer for å gi veiledning og gode råd ved valg av løpesko og utstyr. Løpesko kjøper du av løpere!

Adresse
Engene 24, 3015 Drammen
Telefon
464 26 438
Åpningstider
  • Mandag: 10 - 18
  • Tirsdag: 10 - 18
  • Onsdag: 10 - 18
  • Torsdag: 10 - 18
  • Fredag: 10 - 18
  • Lørdag: 10 - 17
  • Søndag: Stengt

Tjenester i vår butikk

løpesko på tredemølle

Löplabbet testen

Vi på Löplabbet tar ikke lett på å anbefale sko, det er tross alt det vi brenner for. Vi vil vite hva slags løper du er, om treningsvanene dine, og om du har vært skadet. Vi sjekker fotstilling og 3D skanner som gir oss nøyaktige mål på lengde og volum. Deretter tester vi deg på tredemølle for å se på helheten - hva som skjer fra hoften og ned, og hvordan hele løpesteget ditt er. Slik at du kjøper sko som er riktige for deg.

Dame og mann løper utendørs over bro

Gratis løpetrening med Löplabbet!

Löplabbet Drammen arrangerer fellestreninger for deg som vil trene sammen med andre, bli kjent med flere løpeentusiaster samt få gode tips om treningslære og løpeteknikk. Fellestreningen består av en variasjon av ulike løpeøkter med intervall og små drypp av styrketrening.
Treningen er åpen for alle og kan enkelt tilpasses ditt nivå.

Dame og mann løper ute i treningstøy

Teknikkurs

Enkle styrkeøvelser og en løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt, gir både skadeforebyggende og mer effektiv løping. Vi lærer deg hvordan!

Dame og mann med løpesko på vinterføre

Pigging av sko

Ved å skru pigger inn i et par av de vanlige løpeskoene kan du fortsette å løpe utendørs i favorittskoene dine, selv om det er snø og is.