Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Våre butikker

Löplabbet Bergen

Löplabbet Bergen

Butikken åpnet allerede i 1990 og har holdt hus samme sted siden. I 2009 ble butikken utvidet til det dobbelte, med separat herre- og dameavdeling. Butikksjefen, Dag Andrè, har jobbet i Sport 1 siden 2002, og startet hos oss i 2020. Han løper gjerne et halvmaraton og har stor interesse med alt som har med løping å gjøre. Våren 2022 åpner vi vår andre butikk i Bergen - på Nesttun. Vi gleder oss!

Adresse
Fortunen 5, 5013 Bergen
Telefon
406 16 233
Butikksjef
Dag André Hjellvik
Åpningstider
  • Mandag: 10 - 18
  • Tirsdag: 10 - 18
  • Onsdag: 10 - 18
  • Torsdag: 10 - 19
  • Fredag: 10 - 18
  • Lørdag: 10 - 17
  • Søndag: Stengt

Tjenester i vår butikk

løpesko på tredemølle

Löplabbet testen

Vi på Löplabbet tar ikke lett på å anbefale sko, det er tross alt det vi brenner for. Vi vil vite hva slags løper du er, om treningsvanene dine, og om du har vært skadet. Vi tester deg på speilkasse og tredemølle for å se på helheten - hva som skjer fra hoften og ned, og hvordan hele løpesteget ditt er. Slik at du kjøper sko som er riktige for deg.

Mann og dame løper utendørs på grussti

Teknikkkurs

En naturlig løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt gir både mer effektiv og skadeforebyggende løping. Vi lærer deg hvordan!
Kurset gir deg en praktisk innføring i hva effektiv løpeteknikk er, og passer for alle som synes løping er gøy og som ønsker inspirasjon, samt tips til å forbedre sin løpeteknikk. Vi har nye kurs hver vår og høst.

Mann og dame løper utendørs over bro

Gratis løpetrening med Löplabbet!

Löplabbet Bergen arrangerer fellestreninger for deg som vil trene sammen med andre, bli kjent med flere løpeentusiaster samt få gode tips om treningslære og løpeteknikk. Fellestreningen består av en variasjon av ulike løpeøkter med intervall og små drypp av styrketrening.
Treningen er åpen for alle og kan enkelt tilpasses ditt nivå.

Mann løper utendørs på brygge

Laktattest

Hvor fort du løper på melkesyreterskel, er avgjørende for hvordan du vil prestere i løp. Löplabbet Oslo sentrum, Bergen, og Trondheim tilbyr profesjonell test av din melkesyreprofil.

dame som tar på ømme føtter

Såletilpasning

Ortopediske såler kan bidra til å lette på smertefulle trykkpunkter. For deg som har problemer kan en spesialtilpasset såle gjøre en stor forskjell i hverdagen. Vi bruker en 3D-skanner til å finne den optimale balanse- og trykkfordelingen for føttene dine. Etter å ha skannet føttene dine, får vi viktige data som vi sender til Klaveness, slik at det lages en såle som er spesielt tilpasset deg og dine føtter.