Nettlager

Leveringstid: 1-3 dager

Klikk & Hent

Beskrivelse

Konkurransemodell med karbonplate og Lightstrike mellomsåle. Denne løpeskoen oppgis i UK-størrelser.

• Stabilitet:

• Løpsfølelse:

• Dropp: 10

• Såle hæl/forfot (mm): 26/16

• Vekt (gram/størrelse): 200

Adidas Adizero Pro er en konkurransesko med lav vekt. Med en karbonplate som går hele skoens lengde får du en rå respons. Karbonplaten tillater noe vridning for en smidigere landing, men er avstivet i lengderetning for ekstra skyv. Mellomsålen består av Lightstrike og Boost. Boost i hælen for ekstra demping, lightstrike i midtfot og forfot for økt respons. Adizero Pro er først og fremst en sko for raske intervaller, konkurransespesifikke økter og løp. Overdelen er av Celermesh, et meget lett stoff som holder foten godt på plass. Stoffet har små perforeringer for å spare vekt og puste godt. Overdelen er lagt for å være lett og luftig, ikke slitesterkt. Som de fleste sko i Adizero-serien er den relativt smal i lesten.

Adidas Adizero Pro er kompromissløs på fart og respons, den passer for løpere som vil ha en rask sko til løp. Krever noe tilvenning om du ikke er vant med avstivede sko med lite demping fra før.

NB: Per 20.08.2020 er Adidas Adizero Pro ikke godkjent for konkurranser på bane.