ZEN Products Z-Roller V2

ZEN Products Z-Roller V2
Beskrivelse

Dyp idrettsmassasje, når du vil og hvor du vil. Z-Roller V2 «automassasje» er supert å bruke som restitusjon etter hard trening.

Z-roller V2 gir dyp idrettsmassasje, raskere restitusjon og gjør det enklere å opprettholde og øke treningsmengden.

Apparatet kan brukes hjemme eller tas med i bilen på treningstur/løp (kobles enkelt opp til bilens 12v-anlegg). Perfekt å ha med ut på treningsøkten fordi restitusjonen kan starte umiddelbart etter trening når muskulaturen fortsatt er stiv. Brukervennlig utforming med bærehåndtak og vekt på kun 12 kg gjør at den er lett å ta med.

Apparatet gir også svært god bindevevsmassasje ved belastningsskader og er bra mot arrvev. Massasjen kan brukes målrettet på alle områder av kroppen som trenger massasje etter trening – under foten, leggen, på lår, rumpe, rygg og nakke. Hastigheten kan reguleres og tilpasses. 

I Z-Roller V2 er massasjestavene justert slik at når man masserer ryggen vil de ikke komme bort i ryggsøylen. I tillegg vil man ved massasje av leggene, kunne få massasje underifra, samt på siden, ved å plassere leggen midt på maskinen. Z-Roller V2 har i tillegg fått en ny strømforsyning som gjør den mer stabil. Z-Roller V2 har også blitt 1 kilo lettere enn forrige versjon.

Egenskaper

Pris kr:

Varen er på lager

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.