Z-Roller Pro

Z-Roller Pro
Beskrivelse

Det populære massasjeapparatet Z-Roller kommer nå i nye versjoner!

Z-Roller Pro er et massasjeapparat til bruk hjemme i din egen stue. Apparatet har fem hastigheter, slik at du tilpasser omdreiningene etter behov.  Maskinen er designet primært for massasje under føtter, legger, hamstring- og setemuskulatur, forside og utside lår, og kan også brukes til rygg og skuldre. 

Z-roller Pro gir deg dyp idrettsmassasje på alle de største muskelgruppene. Her får sliten muskulatur hjelp med restitusjonen, og musklene holder seg myke. Stiv og stram muskulatur har dårligere sirkulasjon, Z-roller myker opp muskler og bindevev og gir deg bedre restitusjon etter trening.  

Sliter du med stive muskler som må løpes i gang, kan du bruke Z-roller før trening, slik at du raskere blir varm og klar for innsats. Ved å myke opp bindevev rundt musklene får du bedre sirkulasjon og mykere muskler fra starten av. 

Z-roller Pro hra et innebygd batteri som gir to timer batteritid, så du kan ha den med på trening og bruke både som en del av oppvarming, og for å myke opp muskler etter økta. 

Z-Roller Pro veier 10 kg og tåler opptil 80 kg belastning.

 

Sjekk også ut Z-roller Lite her!

Egenskaper

Pris kr:

Varen er på lager

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.