Z-Roller Lite

Z-Roller Lite
Beskrivelse

Det populære massasjeapparatet Z-Roller kommer nå i nye versjoner!

Z-Roller Lite er et massasjeapparat til bruk hvor du vil. Apparatet har tre hastigheter, så du tilpasser omdreiningene etter behovet. Maskinen er designet primært for massasje under føtter, legger og hamstringmuskulatur.

Z-Roller Lite gir deg dyp idrettsmassasje på de største muskelgruppene. Den gir sliten muskulatur hjelp med restitusjonen og holder musklene myke. Stiv og stram muskulatur har dårligere sirkulasjon, Z-Roller myker opp muskler og bindevev og gir deg bedre restitusjon etter trening. 

Sliter du med stive muskler som må løpes i gang, kan du bruke Z-Roller før trening, slik at du raskere blir varm og klar for innsats. Ved å myke opp bindevev rundt musklene, får du bedre sirkulasjon og mykere muskler fra starten av. 

Z-Roller Lite har et innebygd batteri som gir to timer batteritid. Du kan dermed ha den med på trening, og bruke den både som en del av oppvarming og for å myke opp muskler etter økta. Z-Roller Lite er liten nok til å gå som håndbagasje på fly, så du holder sirkulasjonen i gang på lange flyreiser, ideelt på vei til treningsleir eller konkurranser.

Z-Roller Lite veier 6 kg og tåler opptil 30kg belastning.

 

Sjekk også ut Z-Roller Pro her!

Egenskaper

Pris kr:

Varen er på lager

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.