Til toppen

Z-Roller - din egen idrettsmassør


Z-Roller er et nytt produkt som gir dyp idrettsmassasje. Det blir omtrent som å få din egen idrettsmassør. 

 


Z-roller gir dyp idrettsmassasje, raskere restitusjon og gjør at man kan opprettholde og øke treningsmengden.

Du finner Z-roller i alle Löplabbets butikker. Kom gjerne innom oss for å prøve! Produktet selges også i nettbutikken. Pris: 5000 kr.

 

 

Z-Roller designet for aktiv bruk, er lett å transportere og kan kobles både til vanlig stikkontakt og til et 12V uttak i bilen. Brukervennlig utforming med bærehåndtak og vekt på bare 13 kg gjør at den lett kan settes i bilen og bli med ut på treningstur. Perfekt å ha med ut på treningsøkten fordi restitusjonen kan starte umiddelbart etter trening når muskulaturen forsatt er stiv. Din beste partner for reduksjon av høye laktatverdier. Z-Roller gir også svært god bindevevsmassasje ved belastningsskader og er bra mot arrvev.

 

Z-Roller kan brukes inntil en sofa eller seng og med en krakk eller puff til å hvile beina på. Eller du kan kjøpe en spesialtilpasset benk eller madrass som du kan stte apparatet under. Så har du en komplett massasjebenk – med massør!

 

Z-Roller kan brukes målrettet på alle områder av kroppen som trenger massasje etter trening – under foten, bak leggen, på lår, rumpe, rygg og nakke. Hastigheten kan reguleres og tilpasses hver enkelt bruker.

Z-Roller er støysvak og kan brukes uten å forstyrre andre i hjemmet. Solid utforming som tåler 80 kg belastning. Stanser av seg selv etter 30 minutter. Praktisk hvis du sovner under en god massasje eller glemmer å skru av.

Finnes nå i alle Löplabbet-butikker.

 

Svært mange løpere sliter med smerter under foten – plantar fasciit. Her er Z-Roller helt perfekt for egenbehandling.