Til toppen

Inov-8 X-Talon G 235, herre.

En populær terrengmodell har fått en solid oppgradering med Graphene materialet i yttersålen. Det kombinerer meget godt grep i terrenget med mye bedre slitestyrke. (oppgis i UK-størrelser, bruk størrelsestabell for unisex i størrelsesguide)

Egenskaper
Stabilitet terreng:
Løpsfølelse:
Grep gjørme:
Stabilitet:
Grep våt sten:
Støtdemping:
Vekt: 235 g
Dropp: 6
Hæl/forfot: 21/15 mm

Inov-8 X-Talon G 235 har fått en graphene yttersåle som kombinerer det gode grepet med enda bedre slitestyrke. Samme design på yttersålen gjør at det griper godt både på vått berg og myk og våt skogsbunn. Samme mellomsåle som forgjengeren (Powerflow+) med en forsterkende META-PLATE som beskytter mot spisse steiner. Overdelen er smal, men materialet er blitt mer fleksibel og har færre sømmer. Det gir mer komfortabel passform. Fremdeles i svært slitesterk ballistikk Nylon som også trekker til seg lite vann. 

X-Talon G 235 er ideell for deg som løper mye i skogen både på og utenfor stiene. Også et godt alternativ om du deltar i hinderløp- eller swinrunkonkurranser. 

OBS: Alle sko fra Inov-8 oppgis i UK-størrelser. Swipe gjennom bildene for størrelsestabell.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.