Til toppen

Inov-8 X-Talon 210 V18, unisex

Terrengmodell med kombinasjonen av lav vekt, lav profil og godt grep.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 210 g
Dropp: 3
Hæl/forfot: 17/14 mm

Nå kommer oppfølgeren til X-Talon 190. En terrengmodell med kombinasjonen av lav vekt, lav profil og godt grep.
Overdelen er sømløs for enda bedre komfort. Ekstra påsveisede forsterkninger for bedre stabilitet. Nederst mot mellomsålen er det lagt en rand av et mer slitesterkt materialet som ikke trekker til seg smuss. Mellomsåle med svært lav profil og dropp gir meget god kontakt med underlaget. Yttersålen har Inov-8’s nye gummi ‘Sticky Grip’, som gir 50 % bedre grep enn tidligere gummimateriale på våte steiner og røtter. 8 mm knotter gir godt feste i gjørme.

Inov-8 X-Talon 210 er en racer i terrenget og er ideell for deg som holder stort fart gjennom skogen. Fin konkurransesmodell for skogs- og fjelløp.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Inov-8 X-Talon 230 V18, dame

Arvtageren til den populære X-Talon 212. (oppgis i UK-størrelser, bruk størrelsestabell for unisex i størrelsesguide)

Inov-8 X-Talon 230 V18, herre

Arvtageren til den populære X-Talon 212. (oppgis i UK-størrelser, bruk størrelsestabell for unisex i størrelsesguide)

Inov-8 X-Talon G 235, herre.

En populær terrengmodell har fått en solid oppgradering med Graphene materialet i yttersålen. Det kombinerer meget godt grep i terrenget med mye bedre slitestyrke. (oppgis i UK-størrelser, bruk størrelsestabell for unisex i størrelsesguide)