Til toppen

Nike Zoom Pegasus 36, dame.

Klassikeren Pegasus har nå kommet i den 36. versjonen. Det er ikke mye som er endret fra forrige versjon. Mellomsåle og yttersålen er beholdt, mens overdelen er endret.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 252 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 28/18 mm

I denne versjonen har Nike justert på overdelen for å forbedre komfort og passform. Den er uten sømmer i et komfortabelt Enegineered mesh. Mellomsålen og yttersålen er som forrige versjon. Mellomsålen er fortsatt Cushlon ST-skum som gir god og holdbar støtdemping i kombinasjon med god respons. Fortsatt en hel Zoom Air-enhet som er kurvet for å følge skoens kurving. Slitesterk yttersåle med gummi kun i slitesonene.

Nike Pegasus 36 er fortsatt et trygt valg for deg som vil ha en god allroundmodell til løpeturer i variert fart og lengde.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.