Wahoo Tichr Run, pulsmåler

Wahoo Tichr Run, pulsmåler
Beskrivelse

TomTom Wahoo Tickr Run er en sanntids pulsmåler laget spesielt for løpere. Kommuniserer med smarttelefonen din via Bluetooth og overfører data om løpingen til Wahoo Fitness-appen, eller andre populære løpeapper som MapMyRun, Strava, Endomondo, RunKeeper og Runtastic. Den sender hastighet, tempo og distanse til appen når du løper på tredemølle. Enheten måler også stegfrekvens, vertikal bevegelse og hvor lang tid du er i kontakt med bakken når du løper, enten det er utendørs eller på mølle.

Tickr Run kan sende og motta signaler opptil 15 meter fra enheten, og registrerer data selv når Bluetooth-mottakerkommunikasjonen forstyrres, slik at du ikke går glipp av viktige data.

I tillegg kan du få hjelp til å forbedre teknikken med «Running Smoothness» som er basert på en skala fra 50 til 150, med 100 som gjennomsnitt. Tickr Run bruker et akselerometer til å måle kroppens bevegelser og kraften som går i tre retninger – fremover og bakover, sideveis og ned i bakken. Hvis du er i god løpeform, er indeksen for Running Smoothness høy, og hvis formen er dårlig, er verdien lavere.

 

Egenskaper

Tåler vann og svette. Utbyttbart batteri.

Pris kr:

Varen er på lager

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.