Til toppen

New Balance 880 V10 GTX , dame.

En solid og stødig traver har fått en solid oppgradering i mellomsålen. Nå med Fresh Foam X i kombinasjon med TruFuze topplag. Denne versjonen er med Gore Tex Invisibel Fit membran for en helt vanntett overdel.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 292 g
Dropp: 10
Hæl/forfot: 22 / 12 mm

2020-versjonen av 880 har fått en solid oppgradering i mellomsålen. Nå med en hel Fresh Foam X mellomsåle. Fresh Foam X skummet er lettere i vekt, samtidig som det er mer fleksibelt og støtdempende enn tidligere Fresh Foam skum. Nærmest fotbladet finner du en stødig plattform av TruFuze skum. En oppgradert hælkappe med utvendig PU og komfortabel innvendig. Overdelen med Gore Tex Invisible Fit er laminert på overdelen og gir en komfortabel passform og en helt vanntett overdel. Det gir ingen sømmer og en overdel som følger fotens bevegelse godt. Yttersåle i ekspandert gummi kombinerer slitestyrke med god fleksibilitet.  

 

880 har mange fans. Årets utgave tar modellen et steg videre med demping og komfort. For deg som vil ha en robust treningssko med en god kombinasjon av demping og smidighet. For langturer i variert fart på asfalt og grus.  

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Nyhet

New Balance 880 V10 GTX , herre.

En solid og stødig traver har fått en solid oppgradering i mellomsålen. Nå med Fresh Foam X i kombinasjon med TruFuze topplag. Denne versjonen er med Gore Tex Invisibel Fit membran for en helt vanntett overdel.