Til toppen

Topo Zephyr, dame

Treningsskoen Topo Zephyr har en godt dempet såle med en avstivet plate for ekstra respons.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 215 g
Dropp: 5
Hæl/forfot: 28/23 mm

Topo Zephyr er en spennende treningssko. Med Zipfoam Core øverst i mellomsålen får du en god støtdemping og respons. I mellomsålen har skoen en Peabax-plate som stiver av sålen og gir et godt skyv i stegavviklingen. Under platen er mellomsålen av vanlig EVA for en holdbar støtdemping. Med 23 mm såle i forfoten og bare 5 mm dropp oppleves skoene som stødige i stegavviklingen og stabile hvis du lander på midtfot eller forfot. Pustende og komfortabel mesh-overdel med lette forsterkninger gir en sikker passform i hæl og mellomfot, mens den romslige tåboksen gir foten plass til å jobbe.

Topo Zephyr passer godt for løpere som vil ha en treningssko med lavt dropp og mye respons. Passer også til lengre intervaller, samt raskere langkjøringer og lange løp på asfalt.  

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.