Til toppen

Hoka One One Speedgoat Mid 2 GTX, dame

Populære Speedgoat med ekstra støtte rundt ankelen og Gore-Tex membran som holder deg tørr på beina Egner seg til alt fra løp i terrenget til lette fjellturer i marka. Denne skoen oppgis i US.

Egenskaper
Stabilitet terreng:
Løpsfølelse:
Grep gjørme:
Stabilitet:
Grep våt sten:
Støtdemping:
Vekt: 315 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 32/28 mm

Hoka speedgoat er en svært populær modell som på kort tid har fått mange tilhengere. Mid 2-versjonen er ankel-høy, med god padding rundt ankelen. Hokas karakteristiske gode demping, den solide undersålen og en bred plattfor for ekstra støtte gjør dette til en svært anvendelig og behagelig sko. 

Denne versjonen av speedgoat kommer med en overdel med GORE-TEX membran som holder deg tørr og varm på føttene gjennom hele løpeturen. 3D-printede detaljer rundt og over vristen for optimal passform og støtte. Også forsterket rundt tåboksen for ekstra beskyttelse. 

CMEVA-skum i mellomsålen gir god kombinasjon av støtdemping og holdbarhet. Yttersåle av Vibram Megagrip gir godt grep i terrenget, spesielt på våte steiner og røtter. 5mm knotter gir bedre grep i mykt terreng. 

Hoka speedgoat er en god modell for løping på grusvei og brede stier. Profilen i sålen er høy og fungerer derfor ikke optimalt i ulendt terreng. Også et godt alternativ som turmodell. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

REEBOK (UK):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Hoka One One Speedgoat Mid 2 GTX, herre

Populære Speedgoat med ekstra støtte rundt ankelen og Gore-Tex membran som holder deg tørr på beina Egner seg til alt fra løp i terrenget til lette fjellturer i marka. Denne skoen oppgis i US.