Til toppen

Topo Fli-Lyte 3, dame.

Versjon tre av Topo Fli-Lyte har fått en oppgradering i overdelen, men beholder ellers alle egenskapene som har gjort den til en populær lavdroppsmodell.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 198 g
Dropp: 3
Hæl/forfot: 23/20 mm

Overdelen er redesignet og er i denne versjonen laget med Enginereed mesh-materiale. Dette gjør at de påsveisede forsterkningene kunne fjernes, og modellen blir enda litt lettere i vekt med en overdel som ventilerer bedre. Overdelen er fortsatt uten irriterende sømmer, med samme gode og brede passform. Innersålen er oppdatert med antibakteriell Ortholite-teknologi, som gjør den økovennlig, komfortabel og gir en mykere følelse nærmest fotbladet. Mellomsålen er den samme, og er laget med tre ulike hardheter og lav dropp. Den har også slitesåle av karbon der det trengs. 

Topo Fli-Lyte 3 er en spennende treningsmodell for deg som liker sko med lavere dropp. Egner seg for både rolige og raskere løpeturer.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Top Fli-lyte 3, herre.

Versjon tre av Topo Fli-Lyte har fått en oppgradering i overdelen, men beholder ellers alle egenskapene som har gjort den til en populær lavdroppsmodell.