Til toppen

Topo Cyclone, dame

En lett treningsmodell fra Topo. Cyclone har svært lav vekt samtidig som den har god støtdemping, og vil passe mange forskjellige løpere.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 182 g
Dropp: 5
Hæl/forfot: 28/23 mm

Topo Cyclone er en modell med lav vekt og god støtdemping. Mellomsålen har skummet ZipFoam i kjernen, med et skall av varmekomprimert EVA. ZipFoam er et TPU-basert skum som gir en god kombinasjon av støtdemping og respons. Yttersålen har slitegummi strategisk plassert i hælen og forfoten. Topo har en bredere tåboks, men samtidig en tettere mellomfot og hæl. Overdelen er av tynn engineered mesh i et enkelt lag. Den er sømløs med påsveisede forsterkninger for å gi bedre hold. En stødig plattform i hælen med et godt hælgrep.  

Topo Cyclone er en allsidig modell som passer mange løpere. Egner seg både til rolige og raskere turer på asfalt og grus, samt for tredemølleløping og drill- og teknikkøvelser.  

 

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

REEBOK (US):

 

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Nyhet

Topo Cyclone, herre

En lett treningsmodell fra Topo. Cyclone har svært lav vekt samtidig som den har god støtdemping, og vil passe mange forskjellige løpere. Denne skoen oppgis i US-størrelser.