Til toppen

VJ XTRM, unisex.

For lengre distanser i krevende terreng.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 250 g
Dropp: 4

Nyheten VJ XTRM passer perfekt til lengre distanser i krevende terreng, gjerne i kombinasjonen sti og vei. 

Passformen er litt bredere enn andre VJ-modeller tåboksen er romsligere. Overdelen er av Polyester, og er forsterket med materielat 'Kevlar' for ekstra slitestyrke. Den har også gode støttebånd som holder foten tett i skoen i vått og ulendt terreng. FitLock i mellomfoten gir en tett passform. Overdelen trekker til seg lite vann når den blir våt. En mellomsålen med mer skum gir bedre støtdemping på lengre løp. En beskyttende plate i hele skoens lengde gjør at du ikke tråkker gjennom sålen om du trår på spisse steiner og røtter. Tradisjonell VJ-yttersåle i Butylgummi som gir meget godt grep på alle underlag i skoen. 6 mm knotter gir godt grep når det er gjørmete.

VJ XTRM er en modell som tåler lengre turer i variert underlag i skoen. Både til terreng, sti og på grusveier. Et godt alternativ til krevende langløp i terrenget, hinderløp, ultraløp, skyruns og swimruns.

 

OBS: alle sko fra VJ oppgis i UK-størrelser. Link til størrelsestabell finner du nederst på siden.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.