Til toppen

Odlo Zeroweight Windproof warm vest, herre.

Funksjonell og behagelig vest fra Odlo.

Velg størrelse

Vest er et godt likt plagg i løpeverden. Ingen andre plagg gir samme kombinasjon av isolasjon og bevegelsesfrihet. Denne vesten er vindtett i front og isolerer godt der du ønsker deg isolasjon på en løpetur. Tynnere, stretchy paneler i ryggen gir god ventilasjon og en behagelig, men samtidig smidig og tettsittende passform.  Vesten har høy krage og glidelåslukking, som gjør det enkelt å regulere temperaturen underveis i løpeturen. Vesten har også lomme med glidelås for de viktigste småtingene og refleksdetaljer som gjør deg synlig i skumring og mørke. 

Materiale front:
- 100% Polyester

Materiale rygg :
- 86% Polyester
- 14% Elastane

materiale fôr:
- 100% Polyester

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.