Til toppen

Treningssko

Sorter etter:
Nyhet

Nike React Infinity Run FK 2 KA, herre.

Andre versjon av populære Nike React Infinity Run har beholdt den godt dempede sålen og stødige plattformen. Overdelen er oppgradert for å gi enda bedre komfort. OBS: Denne skoen oppgis i US-størrelser.
Nyhet

New Balance Fresh Foam 1080 V11, dame.

1080 fikk store oppgraderinger i versjon 10, jubileumsmodellen. 11. utgave har videreført alle disse oppgraderingene, og har kun fått noen mindre oppdateringer i overdelen utover dette. OBS: Denne skoen oppgis i US-størrelser.
Nyhet

Asics Glideride 2, dame.

Asics Glideride ble lansert 2020 og var en spennende nyhet. Versjon 2 av Asics Glideride har videreført de beste egenskapene fra førsteutgaven, samtidig som det er gjort noen forbedringer. OBS: Denne skoen oppgis i US-størrelser.
Nyhet

Asics Novablast, dame.

Den populære treningsmodellen Asics Novablast er oppgradert til 2. versjon. Denne utgaven har fått mer stabilitet i hælen samt en ny konstruksjon i mellomsålen, som også gjør den mer grunnstabil. Fortsatt samme lette treningsmodell. OBS: Denne skoen oppgis i US-størrelser.
Nyhet

Asics Noosa Tri 13, herre.

Asics Noosa Tri har vært Asics’ alternativ til triathleter. Denne versjonen har fått en total «makeover» og Löplabbet har for første gang tatt den inn i sortimentet. OBS: Denne skoen oppgis i US-størrelser.
Nyhet

Asics GlideRide 2, herre.

Asics Glideride ble lansert 2020 og var en spennende nyhet. Versjon 2 av Asics Glideride har videreført de beste egenskapene fra førsteutgaven, samtidig som det er gjort noen forbedringer.
Nyhet

Puma Velocity Nitro, dame.

Puma er tilbake på Löplabbet. Puma Velocity er en allsidig treningsmodell for mange løpere. OBS: denne skoen oppgis i UK-størrelser.
Nyhet

Puma Magnify Nitro, dame.

Ny treningsmodell fra Puma med maksimalistisk mellomsåle. En modell for deg som søker mye støtdemping. OBS: Denne skoen oppgis i UK-størrelser.
Nyhet

Puma Velocity Nitro, herre.

Puma er tilbake på Löplabbet. Puma Velocity er en allsidig treningsmodell for mange løpere. OBS: Denne skoen oppgis i UK-størrelser.
Nyhet

Puma Deviate Nitro, dame.

Puma er tilbake på Löplabbet. Endelig en spennende løpekolleksjon fra den tyske katten. Deviate Nitro er en treningsmodell med karbonplate i mellomsålen. OBS: Denne skoen oppgis i UK-størrelser.

Nike Air Zoom Pegasus 38, herre.

38. utgave av den lengstlevende løpeskomodellen fikk en stor oppgradering i forrige versjon. Denne versjonen har nå fått en oppdatering i overdelen for enda mer komfortabel passform. Denne skoen oppgis i US-størrelser.
Nyhet

Brooks Hyperion Tempo, herre.

Lett treningssko for de raske øktene, med meget god respons og løpsfølelse. Denne skomodellen oppgis i US-størrelser.