Til toppen

Inov-8 Trailfly Ultra G 300 Max, herre

Inov-8 utvider utvalget av terrengmodeller med Graphene med en nyhet som har Graphene både i yttersålen og i skummet i mellomsålen. Denne skoen oppgis i UK-størrelser.

Egenskaper
Stabilitet terreng:
Løpsfølelse:
Grep gjørme:
Grep våt sten:
Støtdemping:
Vekt: 330 g
Dropp: 6
Hæl/forfot: 30/24 mm

Trailfly Ultra G 300 Max er en robust modell for lengre distanser, med en ny overdel i tynt og slitesterkt mesh uten sømmer. Adapter Fit gir en fleksibel passform gjennom løpssteget, og påsveisede forsterkninger i mellomfoten gir et bedre hold. Skoen har lite polstring for en mer konkurranselignende overdel, og en tynn pløse som er festet i overdelen slik at smuss ikke kommer inn i skoen.  

Modellen har Inov-8’s bredeste passform for mer komfort, samt ekstra tåforsterkning. En tykk mellomsåle med G-FLY-skum og innblandet Graphene for bedre respons og holdbarhet. Skummet gir god støtdemping for lange distanser. En 10mm flekskanal mellom hælen og forfoten gjør at modellen blir mer fleksibel og tilpasser seg ulendt terreng på en bedre måte. Yttersåle med 4mm knotter og Graphene innblandet gir et godt og slitesterkt grep både på mykt underlag, samt på våte steiner og røtter. Yttersålen er tatt bort i deler av forfoten for lavere vekt. 

Inov-8 Trailfly Ultra G 300 Max er en kombinasjonsmodell for lange turer i terreng. Den passer både til grus og i ulendt terreng utenfor veien. Dempingen er mykere og mer responsiv enn i tradisjonelle Inov-8-modeller.  

 

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Nyhet

Inov-8 Trailfly Ultra G 300 Max, dame

Inov-8 utvider utvalget av terrengmodeller med Graphene med en nyhet som har Graphene både i yttersålen og i skummet i mellomsålen. Denne skoen oppgis i UK-størrelser.