Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Hoka Tracer 2 V18, dame

Trenings- og konkurransesko med unik kombinasjon av demping og lav vekt.

Egenskaper

Passer til:

Mengdetrening 
Intervalltrening 
Mosjonsløp
Maraton

Dropp 4mm

Stabilitet: 3                                
Støtdemping: 5
Løpsfølelse: 6                             
vekt 190 g 
såle hæl / forfot 22mm 18mm

Engineered mesh gir en mer komfortabel passform.

Tracer har ekstremt god demping til å være så lett og har derfor et bredt bruksområde, samtidig som den kan brukes av mange løpere.
Den gode dempingen gjør den til en fin startsko dersom du skal kjøpe din første lette modell.

Todelt Pro2Lite-mellomsåle kombinerer beskyttelse og fremdrift. Materialet er fast i forfoten og mykere i hælen. Det gir en stabil og trygg landing, med rask overgang til et effektivt fraspark. Lett overdel med støtte rundt hælen og pustende mesh i forfot. RMAT i mellomsåle og yttersåle gir respons og grep.

God holdbarhet med slitegummi på de mest utsatte stedene.
Super demping og mye løpsfølelse til variert trening. En sko som kan brukes av mange, enten til trening eller konkurranser.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.