TomTom Runner 3 Cardio

TomTom Runner 3 Cardio
Beskrivelse

Nå til svært redusert pris!

Runner 3 har kartfunksjon og kompass i tillegg til å kunne planlegge turene ved å laste opp GPS filer på en veldig enkel måte. Den har også trackback slik at du enkelt kan finne veien hjem igjen. Ny og smalere reim som skal sitte bedre på hånda. Klokken måler pulsen på håndleddet, slik at du slipper pulsbelte og har sentrale treningsfunksjoner. Velg mellom løping og sykling både ute og inne, trening på treningsstudio og svømming. Du kan også velge «Freestyle», dersom du for eksempel skal gå på ski.

Runner 3 Cardio er enkel å betjene og lett å forstå. Når du trener får du en oversiktlig fremstilling av puls, distanse, hastighet, tempo, kaloriforbruk, himmelretning og sporing av løype i sanntid. Du kan dessuten følge med på hvilken pulssone du ligger i og justere intensiteten deretter, kan også sette på varsler for å holde deg i korrekt sone mens du trener. Klokken fungerer også som en aktivitetsmåler ved å telle skritt, kaloriforbruk og aktive minutter, i tillegg til å registrere søvnen din. 

Når du løper, kan du løpe om kapp med resultater fra tidligere treningsøkter. Du kan også lage dine egne intervalløkter og få et vibrasjonsvarsel når det er klart for å bytte intensitet. Klokken synkroniserer data trådløst mot TomTom MySports-appen. Foretrekker du desktop, kobler du klokken enkelt til datamaskinen via USB. 

Gjennom MySports kan du enkelt sette mål for treninga, planlegge både økter og ruter du vil løpe

Klokken er også kompatibel med Strava, Runkeeper, Endomondo og andre treningsapper

Egenskaper

Størrelser: Small og Large

Farger: Small kommer i rosa/orange. Large i svart/grønn

Batteritid: 3 uker vanlig bruk, 11 timer med GPS og puls på håndleddet

Vanntetthet: 5 ATM (50 meter)

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.