TomTom Runner 2 Cardio

TomTom Runner 2 Cardio
Beskrivelse

Multisportklokke og aktivtietsmåler med GPS og pulsmåling på håndleddet.

OBS. Nå får du 40 % rabatt på varen! Vi trekker fra rabatten manuelt når vi ekspederer ordren. Dermed blir hele det ordinære beløpet reservert fra kortet ditt, men du belastes 1140 Kr

TomTom Runner 2 Cardio erstatter både Runner Cardio og Multi-Sport Cardio. Nytt med klokken er at den fungerer som aktivtetsmåler ved siden av treningsklokke og at den har flere aktivitetsprofiler enn tidligere Multi-Sport. Skjermen er dessuten klarere. Klokken måler pulsen på håndleddet, slik at du slipper pulsbelte og har sentrale treningsfunksjoner. Velg mellom løping og sykling både ute og inne, trening på treningsstudio og svømming. Du kan også velge «Freestyle», dersom du for eksempel skal gå på ski.

Runner 2 Cardio er enkel å betjene og lett å forstå. Når du trener får du en oversiktlig fremstilling av puls, distanse, hastighet, tempo og kaloriforbruk i sanntid. Du kan dessuten følge med på hvilken pulssone du ligger i og justere intensiteten deretter. Klokken fungerer også som en aktivitetsmåler ved å telle skritt, kaloriforbruk og aktive minutter, i tillegg til å registrere søvnen din. 

Når du løper, kan du løpe om kapp med resultater fra tidligere treningsøkter. Du kan også lage dine egne intervalløkter og få et vibrasjonsvarsel når det er klart for å bytte intensitet. Klokken synkroniserer data trådløst mot TomTom MySports-appen. Foretrekker du desktop, kobler du klokken enkelt til datamaskinen via USB. 

Velg størrelse og farge: Klokken leveres i to størrelser, liten og stor, og i ulike farger i hver størrelse. De store remmene er lengre og bredere med to hull, mens de små er kortere og smalere med ett hull. Dermed finner du klokken som passer håndleddet ditt best. 

Egenskaper

Størrelser: Small (ett hull i remmen) og Large (to hull i remmen).

Large passer 99% av alle menn, og 70 % av alle kvinner. Small passer 99 % av alle kvinner og 50 % av alle menn.

Farger: Small kommer i svart, blå/lilla, hvit/turkis. Large i svart, rød/blå, blå/turkis. 

Vanntetthet: 5 ATM (50 meter)

Pris kr:

ANBEFALTE PRODUKTER

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.