TomTom Runner 2 Cardio + Music

TomTom Runner 2 Cardio + Music
Beskrivelse

Multisportklokke og aktivtietsmåler med GPS. Musikk og pulsmåling på håndleddet!

OBS. Nå får du 40 % rabatt på varen! Vi trekker fra rabatten manuelt når vi ekspederer ordren. Dermed blir hele det ordinære beløpet reservert fra kortet ditt, men du belastes 1440 Kr

TomTom Runner 2 Cardio + Music erstatter både Runner Cardio og Multi-Sport Cardio. Nytt med klokken er at den fungerer som aktivtetsmåler ved siden av treningsklokke og at den har flere aktivitetsprofiler enn tidligere Multi-Sport. Skjermen er dessuten klarere. I tillegg kan du lagre rundt 500 sanger (3 GB) i klokken og spille av musikken trådløst når du løper! For å gjøre det trenger du et Bluetooth headset, for eksempel Urbanista Boston, som vi selger her på Löplabbet. Et godt valg for deg som hører på musikk mens du løper – og du slipper å måtte ha med deg mobilen. Overfør spillelister fra Windows Media Player eller iTunes. En eksklusiv Ministry of Sound-spilleliste ligger allerede tilgjengelig i klokken. 

Klokken måler pulsen på håndleddet, slik at du slipper pulsbelte, og har sentrale treningsfunksjoner. Velg mellom løping og sykling både ute og inne, trening på treningsstudio og svømming. Du kan også velge «Freestyle», dersom du for eksempel skal gå på ski. Den er enkel å betjene og lett å forstå. Når du trener får du en oversiktlig fremstilling av puls, distanse, hastighet, tempo og kaloriforbruk i sanntid. Du kan dessuten følge med på hvilken pulssone du ligger i og justere intensiteten deretter. Klokken fungerer også som en aktivitetsmåler ved å telle skritt, kaloriforbruk og aktive minutter, i tillegg til å registrere søvnen din. Når du løper, kan du løpe om kapp med resultater fra tidligere treningsøkter. Du kan også lage dine egne intervalløkter og få et vibrasjonsvarsel når det er klart for å bytte intensitet. Når klokken er koblet til et Bluetooth headset, vil du få slike tilbakemeldinger på øret. Det samme gjelder når du løper om kapp med deg selv. Stemmen vil fortelle deg om du ligger foran eller bak. 

Velg størrelse og farge: Klokken leveres i to størrelser, liten og stor, og i ulike farger i hver størrelse. De store remmene er lengre og bredere, mens de små er kortere og smalere. Dermed finner du klokken som passer håndleddet ditt best. 

Klokken synkroniserer data trådløst mot TomTom MySports-appen, men lading og synkronisering av musikk skjer via USB til PC/Mac. 

Egenskaper

Størrelser: Small (ett hull i remmen) og Large (to hull i remmen).

Large passer 99% av alle menn, og 70 % av alle kvinner. Small passer 99 % av alle kvinner og 50 % av alle menn.

Farger: Small kommer i svart, blå/lilla, hvit/turkis. Large i svart, rød/blå, blå/turkis. 

Vanntetthet: 5 ATM (50 meter)

Pris kr:

RELATERT KUNNSKAP
Intensitetsstyring
Slik finner du makspuls
Intensitetsstyring
De 5 intensitetssonene
ANBEFALTE PRODUKTER

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.