Til toppen

Inov-8 TerraUltra G260, unisex.

En spennende modell for lengre distanser i skogen og på fjellet. Graphene-materiale i yttersålen for optimal kombinasjon av grep og slitestyrke.

Terrengmodell med litt bredere passform. Komfortabel overdel med påsveisede støttebånd sikrer likevel god stabilitet og feste i skoen. Forsterket med Kevlar i overdelen for enda bedre slitestyrke. Mellomsåle i nytt skum – Exteroflow – som gir en bedre kombinasjon av støtdemping og respons. Skoen har også null i dropp, som for mange vil gi en bedre og lettere løpsfølelse, spesielt i terreng. Dynamic Fascia band i mellomsålen gir bedre respons i fraskyvet. Gode flekskanaler gir en smidig stegavvikling. Yttersåle med Inov-8’s nye gummi – Sticky Grip- i kombinasjon med graphene, som gir den optimale kombinasjonen av grep og slitestyrke.  

TerraUltra passer best til lengre turer på plane stier eller på fjellet. Godt grep på våte steiner og berg i dagen. Også et godt alternativ for lange konkurranser i skog og på fjell. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.