Til toppen

Odlo Crew Neck Essential Seamless Light langermet trøye, dame.

Langermet trøye med sømløs konstruksjon fra Odlo.

Velg størrelse
Egenskaper

71 % Polyester
29 % Polyamide

Langermet genser fra Odlo i svært mykt og behagelig materiale. Hovedstykket er rundstrikket og har ingen sømmer som irriterer og gnager under aktivitet. Stoffet er en blanding av polyester og polyamid som gir effektiv fukttransport. God stretch gir optimal bevegelsesfrihet. Plagget puster godt, tørker raskt og føles tørt og behagelig mot huden. 

Dette plagget er et godt alternativ både som innerste lag på kalde dager og som en lett overtrekksgenser i vår- og sommermånedene. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.