Suunto Spartan Ultra, sort med pulsbelte

Suunto Spartan Ultra, sort med pulsbelte
Beskrivelse

Avansert multisportklokke med GPS/GLONASS og fargeskjerm med touch – bygget for tøffe forhold

Spartan Ultra har innfatning i rustfritt stål og en vekt på 77 gram. Safirglass og silikonstropp. Håndlaget i Finland med et robust design som tåler tøffe forhold.

Fungerer som aktivitetsmåler og registrerer skritt og kalorier hele døgnet, og når du skal trene har du hele 80 forhåndsinnstilte aktivitetsprofiler å velge mellom. Skjermbildene er forhåndsinnstilt med relevant informasjon for aktiviteten, men kan tilpasses. For løping kan du blant annet velge mellom intervalltrening, hinderløp og tredemølle. I intervallmodus kan du se de siste dragene, sammen med gjennomsnittlig puls for hvert drag.

Når du trener utendørs har du funksjonen FusedAlti, som kombinerer GPS og barometrisk høydemåling slik at informasjonen blir nøyaktig og det blir lett å holde kursen. Funksjonen FusedSpeed ​​gir nøyaktig måling av tempo. Klokken har triatlon- og multisport-modus, slik at du raskt kan endre aktivitet. 

I «Movescount» har du ditt eget planleggingsverktøy med treningsprogrammer og treningsplaner og du kan oppdage nye ruter med heatmaps, samt følge dine venners aktiviteter. Du har også peer-to-peer coaching, der treneren din får full innsikt i treningen. Neste oppdatering (september) gir nye funksjoner som personlige rekorder og sammenligninger i omgangskretsen, med sammendrag, bedre oppfølging av trening, restitusjon, aktivitet og hviledager, samt mer informasjon om din restitusjonstid. Med appen kan du etter hvert også ta bilder underveis i økten med for eksempel gjeldende hastighet og distanse, og lage film av økten med 3D-kart og mer. 

Opptil 26 timers batteritid i treningsmodus. 18 timer batteritid med full kraft.

 

Egenskaper

Kompatibel med Stryd running power og til sykling, Suunto Bike Sensor og BLE power meters.

Digitalt tilt kompensert kompass. Kompatibel med Bluetooth Smart, ikke ANT +

Mål: 50 x 50 x 17 mm

Pris kr:

Varen er på lager

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.