SUUNTO 9 G1 Baro

SUUNTO 9 G1 Baro
Beskrivelse

Når du har  satt deg et mål er  det avgjørende at klokken din også er klar for å takle distansen. Med opp til 120 timer sammenhengende sporing  er Suunto 9 utviklet for å vare lenge - akkurat som deg! 

Suunto 9 en multisport GPS klokke, designet for utøvere og mosjonister som krever det ypperste av en sportsklokke. Suunto 9 har et intelligent batteri med smarte varsler for å sikre at klokken varer akkurat så lenge som du har behov for. Den robuste Suunto 9 er utviklet for lange, harde treningsøkter og konkurranser.

MED SUUNTO 9 TRENGER DU ALDRI MER Å BEKYMRE DEG FOR BATTERILEVETIDEN 
Klokken har tre forhåndsdefinerte batterimoduser – Performance, Endurance og Ultra –  og leverer fra 25 timer til 120 timer*  batterilevetid med GPS sporing på. Når du starter en økt beregner klokken hvor lang levetid det er igjen på batteriet i den bestemte modusen. Hvis det ikke er nok, kan du bytte til en annen modus når som helst.  
Suunto 9 bruker smarte varsler basert på din aktivitetshistorikk  for å sikre at du har nok batteri til ditt neste eventyr. Hvis klokken registrerer at batterinivået blir lavt under en økt, vil den automatisk foreslå at du bytter til et annet batterimodus. 
SUUNTO FUSEDTRACK™ FOR MER PRESIS SPORING OG DISTANSE 
På lange ultraløp er batterilevetiden ofte den begrensende faktoren for å logge distanse og data nøyaktig hele veien, siden GPS funksjonen bruker mye av klokkens batterikapasitet. Suunto sin unike FusedTrack™ teknologi benytter avanserte algoritmer som kombinerer GPS og sensordata for å forbedre nøyaktigheten av sporing og distanse. Dette resulterer i lengre batterilevetid ved å redusere strømbehovet til GPS`en i klokken, uten at det påvirker nøyaktigheten. 

DEL DIN LIDENSKAP MED SUUNTO APP
Koble Suunto 9 med den nye Suunto appen for å logge alle dine økter og konkurranser, samt følg dine langsiktige trender, inkludert daglig aktivitet og søvn. Del enkelt dine beste øyeblikk og koble deg til andre brukere av appen.
Koblingen med smarttelefonen holder deg oppdatert i hverdagen med innkommende anropsvarslinger, meldinger og notifikasjoner på klokken din. Suunto appen er tilgjengelig I App Store og Google Play.
NØKKELFUNKSJONER
INTELLIGENTE BATTERIMODUSER
GPS NAVIGASJON
FUSEDTRACK™
OVER 80 ULIKE SPORTSMODUSER
HÅNDLEDDSPULSMÅLING
VANNTETT NED TIL 100 M
BAROMETER
VÆRFUNKSJONER

 

Egenskaper


SPESIFIKASJONER
Vekt: 81 g 
Toppring: Rustfritt stål
Glass: Safir krystall
Klokkehus: Glassfiber med forsterket polyamid
Klokkereim: Silikon
Hva er i esken? Suunto 9 Baro Hvit, Brukermanual, Garantikort
 

Pris kr:

Varen er ikke på lager

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.