Til toppen

Stryd Wind V3

Løpesensor for måling av watt, fart og distanse .

Produktnummer: 863210000242
Lagerbeholdning:
Egenskaper
  • Stryd sensor 

  • Lader 

  • 2 fotklips 

  • Kommunikasjon via Ant+ / Bluetooth 

 

">

 

  • Stryd sensor 

  • Lader 

  • 2 fotklips 

  • Kommunikasjon via Ant+ / Bluetooth 

 

Stryd er en fantastisk gadget for løpere. Den måler energi (Watt) du bruker gjennom løpingen og gir deg den i sanntid på treningsklokker som Coros, Garmin og Polar samt smarttelefonen din. Stryd tar vind, bakker og andre forhold med i betraktning og hjelper deg å holde riktig tempo i forhold til energien du ønsker å bruke til ethvert tidspunkt. 

Stryd leverer kraft, utrykt som watt, som et mål på innsatsen din. Ferdig kalibrert kan Stryd fortelle deg hva din «critical power» (CP) er. CP kan gjerne kalles terskelwatt, den intensiteten som kan sammenlignes med anaerob terskel, som betyr den høyeste intensiteten du kan holde i en time. 

Men outputen er bare like god som inputen du gir den. Med andre ord, hvis Stryd ikke har historikk på trening med ulik intensitet og varighet, vil den ha problemer med å antyde riktig kraft for trening og løp. De første ukene dine med Stryd bør brukes til å trene i forskjellige intensiteter slik at enheten blir kjent med dine evner til å produsere kraft. Det vil si en blanding av korte distanser eller sprinttrening, med maks innsats. «Medium» distanser, løping med en uavbrutt varighet på 10-20 minutter, med medium intensitet. Og lange løp, over en time i varighet, med lav intensitet. 

Stryd vil generere CP etter de første tre løpeøktene, uavhengig av variasjonen i treningen. Etter 13 økter, med variasjon i lengde og intensitet på øktene, vil CP-en din ha nøyaktigheten som trengs for å tilstrekkelig beregne treningssonene dine. I løpet av 90 dager med trening og hvile har Stryd alt den trenger for en nøyaktig modell for beregning av treningsintensitet og dine wattsoner for bruk i trening og konkurranse 

I tillegg til watt gir Stryd gir deg tilgang til mye andre spennende data angående løpingen din, stegfrekvens, kontakttid i bakken, hvor mye kroppen stiger og synker ved løp, luftmotstand/medvind og fart, distanse.  

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Nyhet

Coros APEX 42 mm

Solid og lett multisportsklokke i rustfritt stål og med safirglass.
810005780766