Löplabbet får deg i form til Stoltzen!

Löplabbet Bergen tilbyr et eget treningsopplegg for alle som skal delta i Stoltzekleiven Opp – både enkeltpersoner og bedrifter. 

Årets kursinstruktør er Marius Vedvik, som er en av landets beste langdistanseløpere. Marius har bred erfaring fra både bane-, gate-, terreng- og motbakkeløp, og gir deg verdifulle tips om hvordan du på en mest mulig effektiv måte kan løpe opp den krevende løypen.

For enkeltpersoner

For enkeltpersoner arrangerer vi et 90-minutterskurs, organisert som en intervalltrening. Her får du tips til god teknikk i den krevende løypen og gode råd om hvordan du bør legge opp treningen fram mot løpet. Vi gir deg også tips til hva slags utstyr du bør velge.

Pris: 500 kr. per person.

Kursdatoer: 24. april, 15. mai, 12. juni, 23. august og 13. september
Tidspunkt: 18.00 - 19.30. 

Meld deg på her

For bedrifter

Vi setter gjerne sammen et eget kurs for din bedrift. Instruktørene våre tar med seg gruppen i Stoltzekleiven, gir tips og råd om god teknikk i den krevende løypen og treningen videre fram mot løpet. Treningen er organisert som en intervalløkt og vi anbefaler at dere ikke er mer enn 10 personer per instruktør.

For bedriftsbooking, ta kontakt med butikksjef Brit-Helen Simmenes hos Löplabbet Bergen på mobil: 41477775 eller på e-post: bergen@loplabbet.no. Vi tilpasser dato og tid etter din bedrifts behov.

Pris: 4000 kr. per gruppe.

– Vi hadde en herlig treningsøkt. Instruktøren organiserte og pushet oss til intervalltreningen i Stoltzen alle mann, og tok seg tid til å gi gode råd og tips underveis. Alle spiste "skjeva med syltetøy" 2 timer før løpet, løp 500 meter i svak nedoverbakke dagen før, og alle satt nye rekorder. Det var både gøy, svett og lærerikt. Vi satser på nye økter og nye rekorder i år. 
Charlotte Strønen, bedriftskurs-deltaker via Godt Brød.

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.