Löplabbet får deg i form til Stoltzen

I år som i fjor tilbyr Löplabbet Bergen et eget treningsopplegg for alle som skal delta i Stoltzekleiven Opp – både enkeltpersoner og bedrifter.

Instruktører for årets kurs er Joel Dyrhovden og fjorårets Stoltzen-vinner Eli Anne Dvergsdal. Begge er aktive løpere med massevis av erfaring fra harde motbakker, og kan gi verdifulle tips om hvordan man løper mest mulig effektivt opp den krevende løypen.

For enkeltpersoner

For enkeltpersoner arrangerer vi et totimers kurs, organisert som en intervalltrening. Her får du tips til god teknikk i den krevende løypen og gode råd om hvordan du bør legge opp treningen fram mot løpet. Vi gir deg også tips til hva slags utstyr du bør velge.

Pris: 500 kr. per person.

Kursdatoer er 9. mai, 23. mai, 31. mai, 7. juni, 20. juni, 22. august, 29. august, 5. september.  

Meld deg på her

For bedrifter

Vi setter gjerne sammen et eget kurs for din bedrift. Instruktørene våre tar med seg gruppen i Stoltzekleiven, gir tips og råd om god teknikk i den krevende løypen og treningen videre fram mot løpet. Treningen er organisert som en intervalløkt og vi anbefaler at dere ikke er mer enn 10 personer per instruktør.

Pris: 4000 kr. per gruppe.

Her er hva Charlotte Strønen i Godt Brød sier om deres bedriftskurs med Vidar og Joel i regi av Löplabbet:

– Vi hadde en herlig treningsøkt med Joel, via Löplabbet. Han organiserte og pushet oss til intervalltreningen i Stoltzen alle mann, og tok seg tid til å gi gode råd og tips underveis. Alle spiste "skjeva med syltetøy" 2 timer før løpet, løp 500 meter i svak nedoverbakke dagen før, og alle satt nye rekorder. Det var både gøy, svett og lærerikt. Vi satser på nye økter og nye rekorder i år.

For booking, ta kontakt med butikksjef Brit-Helen Simmenes hos Löplabbet Bergen på mobil: 41 47 77 75 eller på e-post: bergen@loplabbet.no. Vi tilpasser dato og tid etter din bedrifts behov.

 

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.