Sport Hill Saga tight 3SP, herre

Sport Hill Saga tight 3SP, herre
Beskrivelse

SportHills varmeste tights! 

Saga Tight er laget i Sport Hills eksklusive 3SP-materiale – et perfekt materiale for vinterbruk, 3 lag i ett.

Materialet har enestående egenskaper:

Høy isolasjonsevne: Ned til minus 10 grader holder det med 3SP-plagget alene. Er det kaldere, eller om du fryser lett, kan du supplere med en ulltrøye eller superundertøy. Plaggets egenskaper gjør at det er et ypperlig plagg til variert bruk, både til løping, å gå på ski i og til turbruk. På innsiden er stoffet børstet opp til en deilig, flosset innside som føles lun og behagelig mot huden og som samtidig skaper ekstra mye luft innerst.

Vindtett opptil stiv kuling: Stoffet er strikket ekstremt tett av mikrotynne polypropylenfibre. Den tette strikken holder vinden ute, helt opp til 50 km/t.

Det har fantastisk svettetransport: Ingen fibre suger mindre fuktighet enn polypropylen. Fuktigheten trekkes ut til utsiden for fordamping via overflaten på fibrene, uten at de blir våte. 

Fra kliss vått til tørt på en halvtime: Polypropylen er de mest hydrofobiske – «vannhatende» – tekstilfibrene som finnes. Vannet renner rett av de glatte fibrene, ingenting blir absorbert. Et 3SP-plagg vil tørke på kroppen på en halvtime, selv om det er blitt kliss vått.

 

Egenskaper

Laget i 3SP. 

90 % polypropylen, 10 % spandex.

Tett passform, middels høy i livet.

Liten lomme på innsiden av linningen.

Glidelås i ankelen.

Flate sømmer som ikke ganger.

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.