SportHill Callaghan Pant, herre

SportHill Callaghan Pant, herre
Beskrivelse

Vindtett, isolerende, pustende og svært hurtigtørkende bukse til løping, ski- og gåturer.

SportHill Callaghan Pant er laget i det unike 3SP-materialet (90% polypropylen og 10% spandex). Buksen har en flosset og behagelig innside, slik at plagget føles komfortabelt rett mot huden.

3SP er materialet som gjør vinterens løpeturer varme og komfortable. Plagg av 3SP er vindtette fordi stoffet er strikket ekstremt tett av mikrotynne polypropylenfibre. Polypropylen er de mest hydrofobiske – «vannhatende» – tekstilfibrene som finnes. Vannet renner rett av og et 3SP-plagg vil tørke på kroppen på en halvtime, selv om det er blitt kliss vått. Ingen fibre suger mindre fuktighet enn polypropylen. Derfor har materialet en super svettetransport. 3SP har også høy isolasjonsevne. Ned til -10 grader holder det med det ene 3SP-plagget. Når det er kaldere kan du supplere med ull eller superundertøy. Plaggets egenskaper gjør at det er et ypperlig plagg til variert bruk, både til løping, ski og gåturer. 

3SP er ett materiale i ett lag, ingen membraner. Derfor er 3SP-plaggene så tøyelige og behagelige å ha på, sammenlignet med Gore Tex-produkter som ofte kjennes stive ut og puster mindre. Et perfekt materiale for vinterbruk – 3 lag i ett!

Egenskaper

Laget i 3SP

Innsidesømmer som ikke gnager

Glidelås i bena – med refleks

Refleksdetaljer i siden

Elastisk linning som også sørger for at buksen sitter

Medium høy i livet

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.