Til toppen

Uke 24

#MoveBetter

Move better. Naturally - i det ligger ideen om løpesko som lar deg løpe slik kroppen din er ment å løpe. Med Topo får du komforten, beskyttelsen og dempingen som finnes i tradisjonelle løpesko, samtidig som føttene dine for lov å oppføre seg som om du løp uten. Det er spesielt tre ting som kjennetegner skoene: en romslig tåboks, lav dropp og lette materialer. Til forskjell fra mange andre løpesko,  har skoene til Topo en romslig tåboks der tærne får plass til å spre seg skikkelig. Det gir komfort, balanse og er mer naturlig for føttene dineTopo Phantom

Topo Phantom har en volumiøs mellomsåle med kombinasjon av tradisjonelt EVA skum og et skum kalt Zip Foam. Kombinasjonen gir mye støtdemping i kombinasjon med en responsiv stegavvikling. Overdelen i Enginereed Mesh og Topos bredere lest gir en god og komfortabel passform, med god ventilasjon. Yttersålen har slitegummi strategisk plassert for å gi lavere vekt og en smidigere stegavvikling. Topo Phantom kombinerer mye støtdemping med høy komfort og respons. Passer for løpere som vil ha god støtdemping i en lett og smidig treningsmodell.

Kr 2000,- Dame | Herre

 


Topo Fli-Lyte 3

Topo Fli-Lyte er en populær lavdroppsmodell. Overdelen er i et sømløst Enginereed mesh-materiale med god og bred passform. Innersålen er med antibakteriell Ortholite-teknologi, som gjør den økovennlig, komfortabel og gir en mykere følelse nærmest fotbladet. Mellomsålen er laget med tre ulike hardheter og lav dropp. Den har også slitesåle av karbon der det trengs. Egner seg for både rolige og raskere løpeturer.

kr 1500,- Dame | Herre

 


Topo Cyclone

Topo Cyclone er en modell med lav vekt og god støtdemping. Mellomsålen har skummet ZipFoam i kjernen, med et skall av varmekomprimert EVA. Yttersålen har slitegummi strategisk plassert i hælen og forfoten. Overdelen er av tynn engineered mesh i et enkelt lag. Den er sømløs med påsveisede forsterkninger for å gi bedre hold. Topo Cyclone er en allsidig modell som passer mange løpere. Egner seg både til rolige og raskere turer på asfalt og grus, samt for tredemølleløping og drill- og teknikkøvelser.  

Kr 1900,-  Dame | Herre

 Løpeentusiasten Tony Post etablerte Topo i USA i 2012. Som ung hadde han store løpeambisjoner, men ble ofte stoppet av skader, noe som gjorde at han valgte å satse på skobransjen. Etterhvert har han fått over 40 år med løping i beina, og 30 år med skoutvikling på CV-en, blant annet fra Vibram, hvor han var med på lanseringen av den mye omtalte FiveFingers. Tony bestemte seg for å utvikle sko som gjør at kroppen og føttene kan bevege seg mest mulig naturlig i løpesteget, samtidig som skoene har med seg de beste egenskapene fra tradisjonelle løpesko.