Til toppen

Uke 18

#RunForGood

God ytelse, god helse og godt samfunn. Helt siden Saucony ble grunnlagt tilbake i 1898 har vi vært lojale mot sporten, bygget godhet i hvert produkt og invitert millioner over hele verden til å løpe med oss. Vi gir løpere muligheten til å utfordre seg selv hver dag gjennom vårt engasjement for innovasjon, design og grensesprengende produkter. Vi støtter hele løperen fra såle til sjel med inspirerende historier og opplevelser. Run for good. Together.

 Saucony Triumph 18

Saucony Triumph 18 er en svært godt dempet modell for harde underlag. Mellomsålen i PWRRUN+ er utpreget myk i dempingen, samtidig som den er smidig og fleksibel gjennom steget. Triumph 18 har fått en ny og mykere yttersåle enn forgjengeren, og overdelen er sømløs og elastisk, med en godt polstret hælkappe. Saucony Triumph 18 er en mengdetreningssko med stor M. Den er et godt alternativ til langturer i variert fart, og passer for løpere som ønsker en myk og smidig såle med mye demping. Egner seg både til asfalt og grus.

Kr 2000,- Les mer

 


Saucony Kinavara 12

Saucony Kinavara er en favoritt for mange. 12. utgave har noen små oppdateringer, men viderefører lav vekt og en fin kombinasjon av støtdemping og respons. Mellomsålemateriale er som 11. utgave, en kombinasjon av PWRRUN+ nærmest fotbladet og mer holdbart PWRRUN nærmest yttersålen. Yttersålen er endret noe slik at hele sålebasen har bedre kontakt med underlaget midt i steget, og med ekstra slitesoner der det trengs. Overdelen er sømløs med en lettvekst-mesh som gir god ventilasjon. 

Saucony Kinvara 12 er en lett modell for raskere trening. For erfarne løpere er det også et godt alternativ til løpeturer i variert fart og lengde. Lavt dropp og smidig mellomsåle gir en lettløpt løpesko.  

Kr 1500,-  Les mer

 


Saucony Endorphin Pro

Spennende konkurransesko med karbonplate og meget god demping. Modellen har egenskaper som gjør at den egner seg for løp helt opp til maraton for løpere på alle nivå. Mellomsålen er i materialet PWRRUN PB som er 40 % lettere enn tradisjonell EVA, og har 88% bedre energiretur. Dempingen er god og sålen oppleves relativt stødig. Saucony Endorphin Pro er en meget allsidig konkurransesko. Den gode dempingen gjør den til et spennende valg på lange løp for mange løpere. Dette er en rask sko som mange vil like også på intervaller og kortere løp.

Kr 2600,- Les mer

 Saucony har produsert sko siden 1898, ved elven med samme navn i Pennsylvania. De laget prisbelønte militærstøvler under 2. verdenskrig og støvlene Neil Armstrong brukte på månen. Saucony har fokus på funksjonalitet og lager modeller som lever over flere sesonger. Etter Born to run i 2009 tok Saucony naturlig løping på alvor, og alle nye modeller kom med dropp på maks 8 mm. Med nyskapende teknologi, engasjement for design og innovasjon inviterer de millioner over hele verden til å løpe raskere, og enklere.