Til toppen

Uke 14

#RunPuma

Spark change - Puma gir gnist til en ny generasjon løpere. De som strever etter forandring - for seg selv og for noe større. Men endring kommer ikke lett - Puma utvikler derfor produkter og teknologier som bidrar til å gjøre det enklere. Puma Deviate Nitro

Den viktigste komponenten i Puma-modellene er skummet Nitro, et PEBA-basert skum hvor det tilføres Nitrogen. Dette gjør skummet lett, svært godt dempet og responsivt. Deviate har en tykk mellomsåle bestående av to lag Nitro, med en kurvet karbonplate mellom lagene. Karbonplaten sammen med en aggressiv avrunding i forfoten gir en raskt og effektiv stegavvikling. Puma Deviate Nitro er for deg som vil ha en meget godt dempet og responsiv løpesko for raskere trening, men også god nok demping for lengre og roligere turer.

Kr 1900,- Herre | Dame 


Puma Liberate Nitro

En av de letteste treningsmodellene på markedet med en hel mellomsåle av Pumas Nitro-skum. Puma Liberate Nitro passer for deg som like lette treningsmodeller eller vil ha en rask løpesko til intervalltrening, hurtig langturer, og konkurranser uten en avstivet plate. Passer også til løping på tredemølle, samt til drill- og teknikkøvelser. 

Kr 1400,- HerreDame 


Puma Velocity Nitro

Puma Velocity Nitro har en mellomsåle i en kombinasjon av Pumas robuste EVA-skum, ProFoamLite i kombinasjon med Pumas nye skum Nitro som er et PEBA-basert skum. Nitro nærmest fotbladet og ProFoamLite i en kjerne i hæl og forfot, samt en ekstra støtte i hælpartiet. Det gir en fin kombinasjon av lav vekt med god holdbarhet, støtdemping og respons. Puma Velocity Nitro er en allsidig treningsmodell for løpeturer i variert fart og lengde

Kr 1400,- HerreDame Puma har utspring fra brødrene Dasslers skofabrikk, fabrikken til brødrene Adi og Rudi Dassler. Rett etter 2. verdenskrig ble de uvenner og Adi etablerte Adidas og Rudi Puma. Puma så dagens lys i 1948. Friidrett var tidlig et fokusområde. Puma har alltid hatt en sterk posisjon blant sprinterne og allerede i 1960 vant tyskeren Armin Hary OL-gull på 100m med Puma-sko på føttene. Siden har verdensstjerner som Linford Christie og selvsagt Usain Bolt løpt med Puma.