Til toppen

Uke 21

#ComeBackStronger

Polar Vantage M2 er klar for hardt arbeid. Den holder styr på trening, søvn og restitusjon, og den vet når du er i form til å pushe grensene dine.Tren smartere, ikke hardere. Forbedre ytelsen din på bakgrunn av kunnskap om nåværende treningsnivå og dagsform. Polar Vantage M2 registrerer automatisk hvor godt du sover og restituerer, slik at du alltid vet når det er trygt å presse kroppen litt ekstra.POLAR Vantage M2

Polar Vantage M2 multisportsklokke er designet for å jobbe like hardt som deg. Med omfattende funksjoner og data får du veiledning til å nå målene dine, og essensielle smartklokkefunksjoner holder deg oppdatert. Funksjonspakken inkluderer blant annet pulsmåling fra håndleddet, integrert GPS, søvn- og restitusjonsmåling, daglige treningsforslag og løpeprogram. Finn frem utøveren i deg og start jobben mot å nå målene dine.

Kr 3000,- Kommer snart på Löplabbet

 


POLAR Vantage V2

Polars nye toppmodell for løping og multisport gir deg avanserte treningsfunksjoner og analyseverktøy for både trening, hverdagsaktivitet og restitusjon. Polar ivaretar styrkene til forgjengeren og kan fortsatt skilte med suveren batteritid og en av markedets mest presise optiske pulsmålere for håndleddet. Samtidig byr den på flere spennende nyvinninger, blant annet tester for ytelse og restitusjon, samt musikkontroll. Finnes i sort, grønn, og lys grå.

Kr 5300,- Les merÅ lytte til kroppen din er én ting. Å forstå hva den forteller deg er noe helt annet. POLAR hjelper deg med å få innblikk i treningen din. Siden 1977 har de gått foran og vist vei innen teknologisk innovasjon og hjertefrekvensmåling. Med ekspertise innenfor sport, fysiologi og elektronikk, i forening med en forståelse av kundens behov tar POLAR hensyn til alle kondisjonsnivåer ved å tilby et omfattende produktutvalg i tillegg til grunnleggende brukerstøtte og rådgivning. Alt fra forbedring av ytelsen til toppidrettsutøvere til å hjelpe mennesker med å få en sunnere livsstil.