Til toppen

Uke 20

#TimeToFly

Tid for å fortsette fremover – å tro på andre og utnytte kraften i oss. Tid for å utfordre – utfordre de som forteller oss at vi ikke kan eller ikke bør. Tid for å tenke seg om – på hva som er mulig å utvikling, både produkter og menneskelig potensiale. It’s time to run, walk, hike, roll, jump, kick, and fly – together.Hoka One One Rocket X

Hokas letteste karbon-konkurransesko! Et nytt og svært lett skum i mellomsålen får ned vekten på denne modellen, og tillater en tykkere mellomsåle med meget god støtdemping og respons. Sålen består blant annet av en hel karbonplate og rocker-avrunding, som gir en effektiv stegavvikling. Rocket X er en modell skapt for konkurranser, samt raskere trening som intervaller og også hurtige langturer.

Kr 2200,- Unisex


Hoka One One Clifton 7

Den lave vekte kombinert med en meget godt dempet såle gjør Clifton til en trygg mengdetreningssko. Clifton 7 har en bred sålebase og Hokas Meta-Rocker-teknologi, dette gir en rigid såle som oppleves stødig mot foten og gir en rullende løpsfølelse. Clifton er et godt alternativ for løpeturer i variert fart og lengde. 

Kr 1800,- Herre | DameHoka One One er et av de ferskeste løpeskomerkene, skapt av to tidligere Salomonansatte: Jean-Luc Diard og Nicolas Mermoud. Ideen fikk de under løping på vulkansk sand nedover Etna på Sicilia i 2000. Den myke sanden gjorde at de klarte å løpe mye raskere. Var det mulig å lage en løpesko som ga samme effekt? Etter mange års produktutvikling ble første modell med en maksimalistisk mellomsåle lansert i 2009.