Til toppen

Uke 17

#Forerunner4Runners

Uansett om du løper for å sette nye rekorder, bedre kondisjon, pannekaker eller en time-out i naturen, har Garmin en klokke for deg. Det inkluderer alt fra brukervennlige GPS-løpeklokker til avanserte smartklokker med utvidet batterilevetid og musikklagring. Løp med Forerunner – uansett hva du løper for! 

Garmin Forerunner 945

Multisportklokke fra Garmin med alle de mest avanserte treningsfunksjonene. Klokken er lett på armen, og har en stor og tydelig skjerm. Du kan synkronisere musikk fra utvalgte strømmetjenester eller lagre opptil 1000 sanger på klokken, og koble til Bluetooth®-hodetelefoner for å lytte til dem. Dette er klokken for den seriøse løperen, for eliteutøveren. Du får avanserte fysiologiske målinger og funksjoner, inkludert treningsbelasting med mer. I tillegg leveres Forerunner 945 med kart og Garmin Pay™ betalingsfunksjonalitet.

Kr 6600,- Les mer


 

Garmin Forerunner 745

Sett deg nye mål og jakt på nye personlige rekorder med Forerunner 745! En super multisportklokke for deg som ønsker detaljert treningsstatistikk og helhetlig kontroll over treningsbelastningen. Samtidig sklir den rett inn i hverdagen med et stilrent design, praktiske smartklokkefunksjoner, musikklagring, kontaktløs betaling og mye mer. Klokken finnes i sort og hvit.

Kr 6000,- Les mer


 

Garmin Forerunner 245 Music

Treningsklokke fra Garmin med en rekke treningsfunksjoner og innebygd musikkavspilling. Mange funksjoner som tidligere har vært forbeholdt de dyreste klokkene, er lagt til i FR 245. Du får avanserte treningsfunksjoner og god analyse av treningen i etterkant. Klokken hjelper deg å holde kontroll på totalbelastningen på en oversiktlig og god måte. Hvis du vil ha en god treningsklokke, men ikke trenger kart og friluftsfunksjoner er dette et godt kjøp!

Kr 4200,- Les mer
Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service, Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent, Deres mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike kunders liv.