Til toppen

Uke 15

#EliteLabRun

Ny teknologi og kunnskap gjør det mulig å utvikle produkter med det spesifikke formålet å forbedre løpeopplevelsen og samtidig være på i forkant med morgendagens globale utvikling. Ved å kombinere teknisk og naturlig fiber har Elite Lab skapt en lettvekt materiale med meget god pusteevne. Stoffkonstruksjonen er utviklet med en slitesterk overflate for lengre levetid av produktet. Produktene er for alle løpere - uansett nivå.Elite Lab X1 Elite Skalljakke

Jakken har vindtett og vannavisende materiale i front, over skuldre og på ryggen. Pustende paneler lamgs ermene og på siden av kroppen for god ventilasjon. Jakken har god passform, og komfortabel å løpe i.

800,- Herre | Dame


Sasutainable X1 Elite T-skjorte

47% av materialet er i resirkulert polyester T-skorten er bheagelig å ha på, og er myk mot huden. Fuktighet og svette transporteres lett ut. En god t-skjorte for løping både inne og ute. 

Kr 500,-  Herre | Dame


Elite X1 Long Tights

Lang tights med en stor lomme på hvert lår, samt bak i linningen. En god passform og høyt liv gjør den god å løpe i, det er også muligheter for å stramme den i livet. Refleks detaljer på lår og rund ankel. Materialet er hurtigtørkende og puster godt.

Kr 500,- Herre Dame 

 

 

 Elite Lab er sportsklær designet og utviklet i Danmark. Konseptet fokuserer på produktinnovasjon og den nyeste teknologien innen funksjonell sportsklær. Sortimentet består av produkter laget av slitesterke materialer og designet med fokus på komfort, funksjonalitet og detaljer.