Til toppen

Uke 23

#DevoldRunning

Devold Running serien er designet for optimal løpekomfort ute i naturen. Svært lette og myke plagg som gir beskyttelse mot vær og vind, holder fuktighet ute og sørger for optimal komfort når intensiteten er høy og når du stopper for en pause. Naturlig lukthemmende, isolerende og temperaturregulerende. Perfekt for utendørstrening.Devold Running Vest

Devold Running Vest er laget i merinoullblanding og beskytter mot vær og vind. Ull med skalleffekt hindrer vinden til å kjøle ned kroppen når det blåser og regner. Mesh i ryggen gir meget god lufting og brystlomme med plass til bilnøkler eller mobil. Dette er et veldig godt plagg til å løpe i, og passer godt over t-skjorter og langermede trøyer.

1500,- Herre | Dame


Devold Running T-skjorte

Hurtigtørkende, superlett og pustende t-skjorte laget av merinoull og tencel. Med fukttransporterende ribb-materiale og strategisk plasserte mesh-paneler tilbyr produktene optimal komfort og gode pusteegenskaper. Ergonomisk design og sømmer plassert med tanke på minimum friksjon gir svært god bevegelsesfrihet og komfort. 

Kr 700,-  I flere farger til herre og dame


Devold Running Shorts

Devold Running Shorts er fleksibel og lett, og i tillegg til ullens naturlig pusteegenskaper bidrar passformen til optimal luftgjennomstrømning. 

Kr 1000,- Herre | Dame 

 

 

 Siden 1853 har Devold utviklet ullprodukter med uslåelig komfort, kvalitet og beskyttelse. Running-serien er utviklet for aktiviteter med høy intensitet. Plaggene er lette og består av en blanding av ull og Tencel for bedre holdbarhet. Ull med alle de fordeler den har som lite lukt, miljøvennlig, bærekraftig og varm, selv om den er våt. Tencel deler mange av ullens naturlige egenskaper, den både absorberer og transporterer fuktighet raskt.