Til toppen

Uke 22

#EnjoyThePressure

Godt utstyr av høy kvalitet er en viktig komponent i langsiktig og sunn løping. CEP-produkter for løpere gir maksimal komfort uten irriterende sømmer. Medi-kompresjon med sin spesialdesignede komprimeringsprofil stimulerer blodsirkulasjonen og sikrer en optimal tilførsel av viktige næringsstoffer til musklene. Det høyteknologiske stoffet stabiliserer også ledd og muskler, slik at du er klar til å løpe på hvilket som helst underlag. Enjoy the pressure - enjoy the run. 

 

CEP Run Compressions Sock 3.0

Tettsittende, knehøy kompresjonssokk ideel for løping. Kan bidra til å forminske sjansen for hevelse i beina og øke blodsirkulasjonen på de lange turene. Lett padding for økt demping og komfort under forfot og hæl. Den myke, tettsittende materialblandingen, transporterer fukt effektivt vekk fra huden, samtidig som det gir optimal komfort og reduserer risikoen for blemmer og gnagsår. 

Kr 550,- Dame | Herre

 


 

 

CEP Run Ultralight Compressions Socks

Run Ultralight Compressions Socks har mye av de samme egenskapene som 3.0 sokken, men denne er ultratynn, lett og enda mer pustende. I tillegg er det karbonfiber i sokkene som gjør de mer slitesterke og gir en kjølende effekt ved bruk. 

kr 550,- Dame | Herre

 CEPs suksess er forankret i morselskapet medi, som har produsert medisinske kompresjonsprodukter av høy kvalitet på sin plassering i Bayreuth, Tyskland siden 1951. I 2007 presenterte CEP sitt sportssortiment for bransjeeksperter - det besto av en Run-sokk og en Ski-sokk. For mange var leggene fortsatt veldig rare, og forhandlere var skeptiske. Gjennombruddet kom med hjelp av Timo Bracht. Triatleten satte ny rekord på Frankfurt Ironman 2007 mens han hadde på seg de hvite CEP-knesokkene, og dagen etter ble CEP-sokkene utsolgt i flere butikker.