Til toppen

Uke 16

#RunHappy

Hver dag med løping er en god dag. Det sies at løping aldri blir lettere - du blir bare bedre på det. Hvert løp bringer deg nærmere den beste versjonen av deg, fordi du avslutter hvert løp på et bedre sted enn du startet. Brooks råd er enkelt: Live like you run. Run happy. 

Brooks Hyperion Tempo

En lett sko for raskere økter. Modellen har mellomsåle i nyutviklede DNA-Flash, som er Brooks letteste og mest energieffektive dempemateriale til nå. Hyperion Tempo er en godt dempet sko i sin vektklasse, og vil være et meget godt alternativ både til intervaller og lengre løp på asfalt. Yttersålen har slitesterk gummi i hæl og forfot som beskytter sålen. 

Kr 1600,- Herre | Dame


 

Brooks Hyperion Tempo Elite 2

Spennende konkurransesko med karbonplate i sålen for rå respons, samtidig som den er snill for bena. Brooks Hyperion Elite 2 er en veldig lett, godt dempet og responsiv sko for de lange konkurransene hvor du trenger det lille ekstra. I tillegg til fremdriften fra karbonplaten gir den svake bøyningen i hælen og forfoten til et raskere fraspark. 

Kr 2600,- Unisex

 


 

Brooks Levitate 4

Brooks Levitate 4 er en sko med svært god demping, uten altfor tykk såle. Det gjør at du får god kontakt med underlaget, og en smidig stegavvikling. Med rågummi i hele yttersålens lengde, har Levitate 4 god slitestyrke på harde underlag, inkludert grusvei. Brooks Levitate 4 er en trygg treningsmodell. Med tanke på skoens vekt, er dette først og fremst et alternativ for løpere som ønsker en behagelig sko med mye demping til rolige turer. 

1800,- Herre | DameBrooks var et ganske lite merke før joggebølgen traff USA midt på 70-tallet. Da var Brooks først ute med viktige nyvinninger, blant annet EVA i mellomsålen i 1975, og en modell for overpronasjon, Vantage i 1977. Brooks vokste seg til å bli en av tre store løpeskomerker i USA. Senere gikk det imidlertidig nedover, Brooks tok grep, og fokuserte kun på løpesko i 2001. I dag er de igjen en av USAs største leverandører av løpesko, og vokser i Europa.