Soloppgangsløpet med Löplabbet Bergen

Bli med Löplabbet på en helt spesiell tur over Vidden! Natt til søndag 10. juni samler vi alle løpe- og naturinteresserte til en helt unik opplevelse i Bergens vakre fjellheim.

 

 

Fantastiske naturopplevelser er en av mange bonuser man får når man løper utendørs.

10. juni inviterer vi til en annerledes lørdagsnatt i Bergen hvor du både får en fin treningsøkt, nye løpevenner og forhåpentligvis oppleve en magisk soloppgang oppe i fjellene. 


Dato: Søndag 10. juni kl. 02.00 (også mulig å starte kl. 00.00)
Start/mål: Fløyen - Ulriken (ca. 16 km)
Startavgift: 100 kr (doneres til Haile Begrselassies' hjelpeprosjekt i Etiopia*)
 

Vi starter å løpe kl. 02.00 og satser på å se soloppgangen kl. 04.11. 

Vi stiller med ansatte som er gruppeleder for hver sin pulje, avhengig av hvor raskt man ønsker å løpe (det er altså påkrevd å holde seg til en pulje, pga. sikkerheten). Ønsker du å ta tiden må dette gjøres på eget initiativ!

Meld deg på

*Haile Gebrselassies’ hjelpeprosjekt er et samarbeid med Unicef, som støtter skoler og barnehager for foreldreløse barn i Etiopia.

Løypa går fra Fløyen (ved øverste stopp på Fløibanen) og til Ulriken. Fløibanen kjører deg gratis opp til start fra sentrum (siste bane går 01:45)

 

Når vi kommer fram ved Ulriken vil det bli servert en velfortjent matbit. Her vil det også være muligheter til å gå innendørs for å skifte.

Startnummer hentes på Löplabbet Bergen mellom 5. og 9 juni. NB: Du får gode rabatter i butikken når du henter startnummeret ditt, blant annet på sekker fra Osprey, sko fra Inov-8 og ernæring fra Squeezy.


Påkrevd å ha med i sekken:

Tørt tøy
Vann- og vindtett jakke og bukse
Hodelykt
Fulladet mobil i vanntett pose
Nok mat og drikke 
 

OBS: Billetten til Fløibanen må hentes på forhånd, husk å vise startnummeret ditt ved billettkjøp. 

 

Løpet er uten offisiell tidtaking, men vi oppfordrer til å ta tiden på egenhånd. Vi stiller med ansatte som løper med puljer til en bestemt tid. 

Meld deg på

Påmeldingsavgiften på 100 kr går i sin helhet til å støtte utdanning til foreldreløse barn og unge i Etiopia*.