Til toppen

BestGrip skrupigg BG3040-kit til pigging av løpesko

Inneholder 20 pigger, 1 stk monteringsverktøy og 1 stk monteringshåndtak.

Produktnummer: 7070845554412
Lagerbeholdning:

Inneholder 20 pigger, 1 stk monteringsverktøy og 1 stk monteringshåndtak.

BestGrip skrupigger kan skrus i de fleste typer sko, nye og brukte. Løplabbet fører to typer skrupiggsett:

BG3000 - 8 stk. pigger til hælen(BG3000A). Disse er litt lengre enn piggene til selve fotsålen, 12 stk. pigger til fotsålen(BG3000B), 1 stk. monteringsverktøy(BG3200N) og 1 stk. monteringshåndtak(BG5000). BG3000 er best egnet for terrengsko, fritidssko, fjellsko, sko med kraftigere såle. OBS: BG3000 er et annet produkt.

BG3040 - 20 stk. pigger til hele skoen(BG1000), 1 stk. monteringsverktøy(BG4000N) og 1 stk. monteringshåndtak(BG5000). BG3040 er best egnet for løpesko og fritidssko med lavere såle. 

Piggene finnes i ulike dimensjoner for ulike bruksområder. BG3000 er best egnet for terrengsko, fritidssko, fjellsko, sko med kraftigere såle, mens BG3040 er best egnet for løpesko og fritidssko med lavere såle.

Kjernen er laget i hardmetall(tungsten), som er meget slitesterkt. Piggen er behandlet med et belegg som gjør at den glir lett inn i skoen. Når piggen er skrudd inn er den en del av skoen og belegget holder den på plass. Belegget rustbeskytter også piggen. 

 

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

REEBOK (UK):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

BestGrip skrupigg BG3000-kit til pigging av løpesko

Inneholder 12+8 pigger, 1 stk monteringsverktøy og 1 stk monteringshåndtak.
7070845554405