Til toppen

Silva Trail Speed 4xt

Multisportlykt med hele 1200 True Lumen.

Produktnummer: 7318860199622
Lagerbeholdning:

Multisportlykt med hele 1200 True Lumen. Med lykten følger det med et 3,3 Ah batteri som gir deg 2t lystid i maksimal lysstyrke målt i minus 5 grader. Det følger også med et sykkelfeste og et hjelmfeste slik at du kan feste lykten direkte på hjelm eller sykkelstyre. Lykten lades med den medfølgende USB-ladekabelen, og batteriet kan enkelt plasseres enten bak på hodet, eller i lommen ved hjelp av den medfølgende forlengelseskabelsen. Dette er den perfekte lykten for den som ønsker en lykt til flere aktiviteter.

Batteri: Li-Ion 7.4V 3.3Ah / Hard case/USB
Kan festes til hjelm
LED type: 2x high power
IPX5 
Lysmodus: Maks, minimum, blink
Driftstid: 20 timer (min mode) 5t (max mode) 
Batteriindikator: Ja
Lysstyrke: 1200 Lumen (max mode)
Rekkevidde: 160m (max mode)
Vekt: 257g (inkludert batterier)

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.